Прегледи: 931 - Коментари: 0
Сидеров: Махаме давността за престъпленията при приватизационните сделки

Сидеров: Махаме давността за престъпленията при приватизационните сделки

Най-после ще бъде потърсено възмездие поне за част от тези, които носят вина за огромното ограбване на България, написа във Фейсбук Сидеров

"Радвам се, че 12 г след основаването на ПП АТАКА една от основните ни 20 точки на програма започва да се реализира."

Политическият съвет на управляващата коалиция ГЕРБ-Обединени патриоти се договори да отпадане давността за престъпления при приватизационните сделки. Това стана ясно, днес /понеделник/, след среща между тримата лидери на патриотите Волен Сидеров, Красимир Каракачанов и Валери Симеонов с премиера Бойко Борисов и председателя на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов. От политическия съвет ще възложат на парламентарните групи на ГЕРБ и на да формират екип от юристи, който да изготви правен анализ и да направи предложения за законодателни промени.

"Радвам се, че 12 г след основаването на ПП АТАКА една от основните 20 точки на нейната програма започва да се реализира. Още през 2005 г, когато писах опорните точки на АТАКА, една от тях гласеше - ревизия на приватизационните сделки. Днес това става реалност със законодателни промени, които политическият съвет на управляващата коалиция решихме да предприемем. Най-после ще бъде потърсено възмездие поне за част от тези, които носят вина за огромното ограбване на България. Над 3000 структуроопределящи предприятия, според някои на стойност над $ 100 млрд /Бел.РодБг - По-точното число е над 175 млрд Евро, както го изчислиха двама доценти от Икономическия университет във Варна./, бяха продадени за малко повече от $ 2 млрд. Отрасли като каростроене, корабостроене, химия, тежка металургия, военна промишленост и други, в които България беше сред водещите страни в света, вече не съществуват.

Дойде време някой да плати за грабежа" - написа във Фейсбук-профила си Волен Сидеров.

От: Пресцентъра на Атака
Потребител:


Коментар: