Прегледи: 778 - Коментари: 0
ЗАЩО американците убиват?!

ЗАЩО американците убиват?!

НЕ е от значение дали 26 или 27 са загиналите в протестантската църква! в Съндърланд, щата Тексас.
Снимка: РодинаБг.ком

Не е от значение и щатът, не е от значение, че убиецът е бял и бивш военен. Не е от значение "кой". От значение е #ЗАЩО# изобщо във ФАЩ имат култ към оръжието, насилието, смъртта на другите. Не е от значение, че е станало пред Кръста Господен, който е безкрайно категоричен: "Не убивай!"

Не е нужно да си чел Гор Видал, Ноъм Чомски или Харолд Пинтър. Достатъчно е да видиш поредица филми на ционистки Холивуд с главен герой "няма значение кой", но с определени евреи-ционисти като продуценти. Ционизмът поръчва музиката, сиреч "доброто и злото", "красивото и грозното", "истината и лъжата". И винаги американците срещу италианци, словяни – особено руснаци, ирландци, монголоиди – винаги американците са "добри" убийци. За което печелят куфарче или чанта, пълни с долари. Или медал за храброст от президента. Че са убийци.

Все американците побеждават, все те убиват "лошите", все те са триумфаторите, без да заплащат за греховете си. От създаването на ФАЩ до днес Америка убива, убива, убива...

Започват с индианците, после с непосредствените си съседи мексиканците, после всякакви латиноси от Мексико до Аржентина и Чили през Панама, японци, виетнамци, лаосчани, камбоджанци, сомалийци, афганистанци, иракчани, българи /е, за сега само с "приятелски огън" – за който не носят и капчица отговорност/, няма край списъкът на нации и държави. ФАЩ убива, защото са ФАЩ – Фалирали, фашистки, федерални, "фейк"-християнска държава.

А убиецът от Тексас е бил обучен да убива, обучен от американската държава, така че просто е извършил това, за което са го подготвяли – този път обаче не извън, а ВЪТРЕ във ФАЩ.

Димитър КУНЕВ - Български
Потребител:


Коментар: