Прегледи: 661 - Коментари: 0
ПОРЕДЕН терористичен акт в Ню Йорк

ПОРЕДЕН терористичен акт в Ню Йорк

КОЛКО невинни цивилни ХОРА са убили ФАЩ и колко невинни американци са загинали от терористи?
Снимка: РодинаБг.ком

Отговорът на този въпрос е свръх лесен. Янките са избили десетки милиони /без да броим индианците и мексиканците/, а все още убитите от терористи американци не са стигнали и числото 10 000 /с думи: десет хиляди/.

Вчера в столицата на Мордор, в "Голямата ябълка", някакъв побъркан фанатик ислямист е сгазил 8 души, ранени са /според данни на полицията/ два пъти повече. Ние задаваме въпрос на глобалните американски банки и корпорации: Защо убивате американци? Обикновени хора, които нямат никаква вина, че ФАЩ граби=краде трилиони долари /според изчисления на двама доценти от Икономическия университет във Варна ФАЩ-банките и корпорации изсмукват /не/“законно“ от световната икономика около $ 3-3,5 трил за година/ от Латинска Америка, Азия, Африка и Европа.

Ще дам класически пример: В Екваториална Гвинея, в Африка, има огромни запаси от нефт. Американски нефтени компании са построили десет нефтени платформи в шелфа на страната и добиват ежегодно нефт на стойност над $ 150 млрд. За сметка на това обикновеният жител на Екваториална Гвинея живее с по-малко от $ 600 на месец.

Американските купени на безценица централи "Мариците", както и заводите в Севлиево, концесиите за злато, прескъпо продадените оръжия /защо ли американският посланик от еврейски произход Рубин не налага да купим техни изтребители? – чети: грабители/, както и мисиите ни в Ирак, Босна, Афганистан ни струват $ 550 мил годишно. За сметка на това ни налагат санкции срещу братска Русия, от които ежегодно губим по 100 мил Евро, а като прибавим и пропуснатите ползи от АЕЦ "Белене", "Южен поток" и "Бургас – Александруполис" стават над 1,5 млрд Евро в по-малко в джобовете на българите. Или ФАЩ ни грабят пряко-косвено всеки българин по над 400 годишно. Всеки българин губи заради американските банки и корпорации по една средна заплата за година.

Но за разлика от българските ФАЩ-гъзоблизци, има хора по света – в Китай, Русия, Бразилия, Индонезия, Филипините, почти цяла Латинска Америка, почти цяла Африка, БЛизкия и Далечния Изток, по всички континенти, които не прощават. Трагичното е, че гинат невинни американци, а не босовете на банки и корпорации.

Да кажа най-главното за Българско: До кога ще търпим банково-корпоративното ФАЩ-робство и не ги изгоним с тоягите?

Димитър КУНЕВ - Български




Потребител:


Коментар: