Прегледи: 904 - Коментари: 0
ВАРНЕНЦИ яко купуват билети за Лудогорец – Брага

ВАРНЕНЦИ яко купуват билети за Лудогорец – Брага ВАРНЕНЦИ яко купуват билети за Лудогорец – Брага

Сериозна опашка от желаещи да гледат на живо сблъсъка между отборите на Лудогорец и Спортинг от Брага се изви пред импровизираната каса в Гранд МОЛ Варна днес.

Най-често се купуват билети от по 30 лв за новия Сектор "Б" и по 25 лв за трибуна "Моци", където се разполага агитката на орлите. На две малки масички е разположен компютър, на който са отбелязани все още празните места от стадиона. Има хубави скъпи билети, а останалите са в по-крайните части на секторите.

"Билетопродавателният" пункт е разположен пред магазина на Спорт Вижън на I етаж, а от информация ориентират желаещите да си купят. На опашката коментарите бяха за победа на българския отбор.

Младото русо девойче, което отговаря за компютъра, беше на "ринга" от 11 без 5, но над 20 мин не можа да инсталира програмата ли, що ли, та двама-трима от опашката си заминаха. Нервите се напрягаха. Така или иначе първият, който си купи билет бе репортерът на РодинаБг.ком и на 02 ноември от 20,00 ще бъде на удобно за снимки място на втория ред на новия "Б" сектор.

Срещата от Лига Европа в Разград е един шанс и за истинските любители на големия футбол от Североизточно Българско да се насладят на спектакъл.

Димитър Кунев - Български
Потребител:


Коментар: