Прегледи: 752 - Коментари: 0
НЕ Е ЗА ВЯРВАНЕ: Циганин блудства с дъщеря си

НЕ Е ЗА ВЯРВАНЕ: Циганин блудства с дъщеря си

МИНЕ се не мине време и Българският Хелзинкски комитет обявява, че в циганските махали цигани блудстват с дъщерите си?

Не е ли нормално да четем това в медиите, вместо такава информация да пристига от Прокуратурата. Нали това е длъжността на правозащитниците - да се грижат за правата на малцинствата? Или нашите правозащитници получават пари от Запада /откраднати пак от българите/ и оскверняват името на Българско, като опледелят българите като расисти, нетолерантни, дискриминатори и всичко зло на света.

А пък честотата на циганските престъпления, фиксирани от Съда и Прокуратурата, показва статистически точно обратното, като тези цигански престъпления и извращения се утроиха след наложената ни от ФАЩ ПЕРВЕРЗНА демокрация:

По искане на Окръжната прокуратура в Силистра съдът взе мярка за неотклонение "Задържане под стража" спрямо баща, блудствал с родната си дъщеря

Уважено е искането на Окръжната прокуратура в Силистра да бъде взета мярка за неотклонение "Задържане под стража" спрямо 50-годишния Ахмед Ю от силистренското село Вокил, който е бил привлечен като обвиняем за извършване на действия с цел да възбуди или удовлетвори полово желание без съвкупление – престъпление по чл. 149, ал.5, т.3, във вр. с ал.2, т.4, във вр. с ал.1 от НК.

Блудствените действия Ахмед извършил с родната си дъщеря, която е на 13 г, при условията на опасен рецидив. При проведения разпит обвиняемият обяснил, че няма спомени за случилото се, тъй като употребил голямо количество алкохол, но приел да е извършил престъплението, след като дъщеря му твърдяла това.

Обвиняемият Ахмед е осъждан многократно, като е бил условно предсрочно освободен от затвора. Първоначално той е бил задържан за срок до 72 часа с постановление на наблюдаващия делото прокурор в Окръжната прокуратура в Силистра. Престъплението, за което е привлечен като обвиняем, е тежко умишлено деяние по смисъла на наказателния закон и се отличава с изключително висока степен на опасност.

Наказанието за това престъпление е лишаване от свобода за срок от 5 до 20 г.

От: Пресслужба на Апелативна прокуратура – Варна
Потребител:


Коментар: