Прегледи: 552 - Коментари: 0
Раздават награди за луксозно строителство

Раздават награди за луксозно строителство Раздават награди за луксозно строителство

Публикувано от YEP.bg на 23 October 2017
Източник: VIP Communication

Величеството на шумерската империя ще блесне в тазгодишното издание на наградите на Луксозно строителство с уникален жилищен комплекс, който е с обща застроена площ 40 000 м2, предназначен както за летен отдих, така и за целогодишно живеене.

Подобна комбинация от съвременен лукс и древна история е уникална не само за България, но и за Европа, съобщават организаторите от ВИП Комюникейшън. Международно жури от експерти и инвеститори от Италия, Англия, Русия и Eвропейския икономически сенат ще оценява участниците в седмото издание на годишните награди за луксозно строителство, архитектура и дизайн LUXURY PROPERTY AWARDS 2017.

Церемонията ще се състои на 01.11.2017 г. в София.

ДОПЪЛНЕНИЕ от РодинаБг.ком: Този комплекс е на "втора" линия /което означава около 150 м от плажа/ в курортен комплекс "Златни пясъци".

Инвеститори /поне основни/ са арменски бизнесмени и архитектурата от Средния Изток е обусловена от местоположението на древната Армения. Около нея са били разположени Египет, Вавилон, Шумерия, Акад, древна Юдея, Византия, най-силно е персийското влияние.

Ние от РодинаБг.ком още през лятото на 2016 г забелязахме огромния комплекс, който е компактно изграден най-вече с източно /чети: плажно/ изложение.
[b][/b]
Потребител:


Коментар: