Прегледи: 1319 - Коментари: 0
Изнамериха втора подводница на КНДР с балистични ракети

Изнамериха втора подводница на КНДР с балистични ракети Изнамериха втора подводница на КНДР с балистични ракети

МНОГО е интересно, че за разлика от Афганистан, Ирак, Сомалия, Гренада, Панама, Виетнам и пр ФАЩ дрънкат оръжие срещу КНДР, но не смеят да предприемат нищо-нищичко:

Американското разузнаване откри най-новата севернокорейска подводница Sinpo-C, която вероятно е въоръжена с една или повече междуконтинентални балистични ракети /МБР/, съобщава изданието The Diplomat.

Според информацията на изданието, подводницата е оборудвана с дизел-електрически двигател, има водоизместване от 2 хил тона и е широка 11 м. Макар сателитната снимка на подводницата да е направена още през април 2017 г, за нейното съществуване изданието научи едва наскоро.

Понастоящем със сигурност е известно за съществуването на само една севернокорейска подводница въоръжена с МБР - Sinpo-B. Подводницата с водоизместване 1700 т бе забелязана за пръв път през 2014 г, тя е въоръжена с МБР Pukguksong-1.

Подводницата Sinpo-C, отбелязва The Diplomat, е по-голяма и по-мощна от Sinpo-B, и е способна да носи по-големи МБР, вероятно Pukguksong-2. От друга страна, Sinpo-C вероятно ще бъде трудна за откриваема за силите на Южна Корея, Япония и САЩ.

Честито на ФАЩ-разузнаването новия ядрен проблем, за който ще бъде наказан не американския елит, а невинния американски народ.

От: wpress.bg
Потребител:


Коментар: