Прегледи: 466 - Коментари: 0
СИДЕРОВ поздрави Щрахе за високия изборен резултат

СИДЕРОВ поздрави Щрахе за високия изборен резултат

ЛИДЕРЪТ на ПП Атака и председател на Парламентарната група на Обединени патриоти Волен Сидеров изпрати поздравителен адрес до председателя на Австрийската партия на свободата Хайнц-Кристиан Щрахе.

Поводът за писмото са отличните резултати на партията на Щрахе на последните извънредни парламентарни избори в Австрия. "За мене е чест и удоволствие от името на Парламентарната група на Обединени патриоти в 44-то Народно събрание на Република България и лично от мое име, като лидер на партия Атака, да Ви поднеса най-искрени поздравления за постигнатите високи изборни резултати на извънредните парламентарни избори в Австрия на Австрийската партия на свободата. Успехът на патриотичните формации, каквито са нашите, са ясен знак за промяна, без коята бъдещето на Европа изглежда несигурно.

Те остават единствена гаранция срещу заплахите от ерозия на националните и християнски ценности, които са в основата на нашата цивилизация. Позволете ми да дам израз на нашата увереност, че контактите между нашите парламентарни групи ще се развиват и за напред на основата на традиционно приятелските отношения в защита на социалната справедливост и в защита на нашите патриотични цели.

Приемете пожелания за лично здраве и по-нататъшни успехи във високо отговорната Ви дейност, както и уверения в отличната ми почит към Вас."

От: Пресцентъра на партия Атака

На снимката: Сидеров и Щрахе в кабинета на австрийския националист във Виена
Потребител:


Коментар: