Прегледи: 2155 - Коментари: 2
ДИПЛОМАТ на КНДР съобщи кога започва ядрената война с ФАЩ

ДИПЛОМАТ на КНДР съобщи кога започва ядрената война с ФАЩ

АКО ФАЩ желаят война - ще я получат!

Това е посланието на държавата на Ким Чен-Ун към самозабравилия се убиец-крадец № 1 в света. Или ще ни оставите на мира, или ще ви бомбардираме, казват военните на КНДР.

Като не щеш мира - на ти секира, обобщава Крум Страшни към позлатения череп-чаша на Никифор, когато пие от нея марково българско вино:

СЕВЕРОКОРЕЙСКИЙ ДИПЛОМАТ СООБЩИЛ/съобщи/, КОГДА/кога/ НАЧНЕТСЯ/започва/ ЯДЕРНАЯ ВОЙНА С США

По его/неговите/ словам/думи/, Пхеньян поддерживает/поддържа/ идею полного/за пълно/ уничтожения/унищожение/ ядерного/на атомното/ оружия/оръжие/ на планете, но намерена/възнамерява/ сохранять/да съхрани/ свое оружие, пока/до като/ ядерными боеголовками/бойни глави/ владеют/има в/ Соединенные Штаты.

КНДР последовательно поддерживает полное уничтожение ядерного оружия и усилия по денуклеаризации всего мира. Однако пока США, которые упорно угрожают и шантажируют КНДР ядерные оружием, отрицают договор о запрете ядерного оружия, КНДР не примкнет к соглашению. По мнению дипломата, ядерное оружие в руках Пхеньяна – это лишь средство самозащиты. Он отметил, что «ни одна страна в мире не подвергалась такой крайней и прямой ядерной угрозе со стороны США» также долго, как Северная Корея. При этом он уточнил, что сейчас ситуацию уже можно считать критической и война может начаться в любой момент.

Ранее/По-рано/ в ходе/по време на/ Генассамблеии ООН американский президент заявлял, что/че/ сотрет/ще изтрие/ с/от/ лица земли/на земята/ весь/целия/ северокорейский народ, если/ако/ КНДР будет/ще/ угрожать/заплашва/ Соединенным Штатам или их/техните/ союзникам/съюзници/.

От: http://mt.360tv.ru
Опубликовано 17.10.2017 в 03,46




Потребител:


Коментар:

1. Потребител: денка мариновак     Дата: 2017-10-17 09:57:58    
Корея ще изземе функцията на Русия дададе отговор на сащ че им е време вече да си седнат на задните части и да мирясат защото крайно време е да станат послушни стига са вирили главите над страни които неса подчиняват на фащ народа на сащ неще война политиците яискат нека Пхенян ги накаже

2. Потребител: Кольо Колев     Дата: 2017-10-17 17:30:36    
Ким им бърка в краварските гъзове дебели. Баси кефа.