Прегледи: 1314 - Коментари: 0
АВСТРИЙСКИТЕ националисти надделяха над ционизма на Брюксел

АВСТРИЙСКИТЕ националисти надделяха над ционизма на Брюксел

ДНЕС в Австрия се проведоха избори за парламент.

Първи са християндемократите с малко над 30 % /според първите прогнози – 30,2/, а за второто място с по около 26,5 % спорят проеврогейските социалдемократи и родолюбците от Австрийската партия на свободата /FPO – като "О" означава Йостеррайх/. Себастиян Курц, евентуалният канцлер на страната /Бел.РодБг – Австрия е парламентарна република и канцлерът е реалната власт./ не желае да продължи коалицията със социалдемократите. Младият политик е против мигрантите и дори обяви, че ще вкара страната във Вишеградската четворка заради нейната независима антимигрантска и независима национална политика.

За нас, българските националисти е важно, че в управляващата коалиция в Австрия ще участва Партията на свободата. Тя бе основана от Йорг Хайдер, убит от ционисти уж в пътна катастрофа, като новият й лидер Хайнц-Кристиан Щрахе /на снимката/ продължи делото му. На думи Щрахе смекчи острите си възгледи, но на дело, точно както Атака и Обединени патриоти твърдо защитава австрийските интереси, като не приема "брюкселизма" – лишаването на националните държави от суверенитет и превръщането им в слуги на глобалистките банки и корпорации.

През 2008 г при първото съвместно управление на Австрия от християндемократи и националисти, брюкселските зелки наложиха санкции на страната, че "имало крайнодесни в държавното управление". Смешно, защото националисти вече управляваха или управляват не само в Австрия, но и в Белгия, Финландия /с лидер Тимо Сойни, определян до скоро от ционистките медии за фашист?/, Словакия, Унгария, Полша /макар че там са с елементи на католически сталинизъм/, а вече и в Българско в лицето на националистическото "трио" - Сидеров, Каракачанов и Симеонов.

Ето текст от немската преса за "новото лице" на г-н Щрахе: FPО-Chef Strache hat sich sich von seiner Neonazi-Vergangenheit distanziert. Seine aktuellen Positionen werten Experten zum Teil dennoch als rechtsextrem. Doch ihm gelang der Wandel vom Auяяenseiter zum etablierten Politiker, Regierungsamt nicht ausgeschlossen. – В кратък превод, че лидерът на Партията на свободата се е дистанцирал от неонацизма /Бел.РодБг – Той никога не е бил неонацист./ и вече не проповядва "десен екстремизъм" – какъвто никога Хайнц-Кристиан не е бил. Пресата на антинародния и антисуверенен ционизъм в Германия и Австрия от немай къде приема национализма на Партията на свободата, защото австрийците виждат как мигранти, ЛГБТ общества и извратен либерализъм на социалдемократи и Зелени /Зелените губят близо 8 % на днешните избори и се превръщат в маргинална сила заради поддръжката на мигранти и извратени./ превръщат богата и спокойна Австрия в арабска провинция.

Да добавим, че както хората на Себастиан Курц, така и на Хайнц-Кристиан Щрахе са за намаление на данъците на средния и дребния бизнес и категорично против високите помощи за мигранти и безработни от чужбина. Да му мислят и нашите мургави сънародници, подкрепяни от социалдемократите, т.е от австрийския неоционизъм.

Браво на австрийския народ – поредните европейци, отхърлили извратените еврогейски идеи и избрали пътя на националните си интереси и вековна самобитност, превърнали ги в един от най-богатите и честите народи в Европа и света.

Димитър КУНЕВ - Български

Ето и последните резултати, на практика окончателни:

vorlеufiges/Текущи/ Endergebnis/резултати/ in/в/ % (ohne/без/ Wahlkarten/изборни карти/):
ОVP 31,4%, FPО 27,4%, SPО 26,7%, NEOS 5,0%, Pilz 4,1%,
Grune 3,3%, GILT 0,9%, KPO 0,7%, FLO 0,2%, Weisse 0,2%, NBZ 0,1%,
ODP 0,0%, SLP 0,0%, EUAUS 0,0%, CPO 0,0%, M 0,0%.

OVP +7,4% und FPO +6,8% sind die grossen Gewinner der Wahl.

Превод на последното изречение: Народната партия и Партията на свободата са големите печеливши на изборите. Освен това Зелените не влизат, а националистите имат 27,4 %, т.е с 6,8 % повече. Единствено френските националисти са имали по-висок резултат в Европа.
Потребител:


Коментар: