Прегледи: 2607 - Коментари: 3
КАТО БЪЛГАРИН – ЗАЩО ме отвращава ФАЩ-Европейският и ме възхищава Русия

КАТО БЪЛГАРИН – ЗАЩО ме отвращава ФАЩ-Европейският и ме възхищава Русия

НЕОСПОРИМА историческа истина е, че 5 века /а и още от времето на католическо-фашистките Кръстоносни походи/ Западна Европа и нейното уродливо отроче ФАЩ са убивали, грабели, лъгали и развращавали света.
На снимката: еврейката ционистка Хи/т/лъри

Правели са го и заради печалбите си /сега само от Българско ежегодно те крадат чрез корпорации и банки 10 – 12 млрд Евро или около $ 15 млрд/, но и заради своето извратено духовно съдържание – от варварски католицизъм до перверзен либерализъм. Днешният Европейски /чети: Евр/оГ/ейски/ съюз не само не е солидарен, толерантен и развиващ се, а е най-изоставащият като икономически темпове, най-извратен спрямо народите /сбърканият Еманюел Макрон се бори НЕ за равнопоставеност, а за две скорости, че за Българско е отредена трета, най-най-бавната, уж щяхме да сме евробогати и евроравни/, а и заедно с ФАЩ – крадец и убиец № 1 в света, както е от 5 века.

Третият, че и следващите до 33-ия "полове", са "образец" на евроатлантическите ценности. Природата в своето милионногодишно съществуване-развитие е създала мъжа и жената, за да има живот, жизнеността и енергията в отношенията между половете се дължи на продължението на рода. Не хомосексуалистите и лесбийките раждат с общуването си, еднополовите отношения не могат да създадат баща и майка.

Извратеностите в семейството са още по-големи в обществото, политиката и икономиката. До края на XIX в във френските, английските, испанските, белгийските и португалските колонии е съществувало робството. И СЕГА е така, ФАЩ в целия свят са убиец и грабител № 1 - примерно в Екваториална Гвинея извършват най-големия грабеж на Земята – получават милиардни печалби от нефта на държавата, а местните са оставени в мизерия, болести, крайно унижение.

Общата сума, която ФАЩ, Западна Европа, Канада и Австралия грабят от останалия свят, надхвърля $ 18 трил за година, колкото е външният дълг на Америка. Ако не бяхме член на НАТО и Еврограбителския, щяхме да имаме два-два и половина пъти по-високи приходи. Щяхме да имаме модерни, високотехнологични на световно конкурентно равнище заводи, които Западът затвори или "приХватизира" без пари или на унизително ниска цена. ДЗУ в Стара Загора, поделенията на Оптикоелектрон в цяло Българско, Корабостроителния завод във Варна, Содовия в Девня, ефективните производства в Кремиковци, АЕЦ "Козлодуй" и АЕЦ "Белене"... Мощности за $ 180 млрд бяха унищожени или продадени общо за $ 2 – 2,5 млрд. Геноциден икономически грабеж – първото "качество" на Запада.

Нека да припомним как Западна Европа и ФАЩ са държали в подчинение робите в колониите си. Примерно "свободолюбива" Франция е потушавала въстанията срещу себе си като е избивала масово цели села, а водачите на народите /Така английският консул в София пише до Форин Офис, тяхното външно министерство за обесването на Левски: "Днес бе обесен най-опасният ТЕРОРИСТ в приятелската ни Османска империя, някой си Васил Кунчев, с прозвище Левски."/ са убивали, като са ги пронизвали с щикове в очите. Англичаните са разстрелвали в Индия привързани за дулата на оръдията местните борци за свобода. Белгийците де факто са извършвали геноцид в Конго, при това вече през ХХ в. Нечовешки са били методите, с които Испания и Португалия са "въвеждали католицизма" в Америка. Най-голям % от населението на света е избит през XVI в от Писаро, Кортес и сънародниците на Сервантес. Над 90 % от американските индианци са изчезнали, същото почти вършат англичаните в Северна Америка.

Но защо да се връщаме векове? Не правят ли днес същото ФАЩ-убийцо-грабителите във Виетнам, Сомалия, Ирак, Афганистан, Либия, Ирак, в Сирия, където обаче Путин им пресече перверзно-грабителския път? Поклон пред руския народ, който спасява човечеството от западното робство и зловещи физически, икономически и духовни тумори!

Българско няма право на собствени закони, всеки наш закон се "съобразява" с евроГейското законодателство, чети: с глобалистично-грабителските "правила" на Запада. Абсолютен точен бе Волен Сидеров в програмната си реч пред Народното събрание в първия си мандат: "България е колониална държава!" Няма какво да добавим, освен че го писахме още през 1999.

Русия, слОвянска /идва от "слово"/ и православна, единна етнически и духовно с Родината ни, нашата вечна Освободителка ни предлага днес равнопоставеност, взаимноизгодно партньорство, защита без условия. Без Русия Българско нямаше да съществува изобщо, щяха да ни избиват турците, както избиват днес кюрдите и жените ни щяха да са с бурки и шалвари – символи на унижение и уродливост.

В Русия нормалните са нормални, обратното е в Еврогейския. Цялата политика на Владимир Путин, роден от Духа и Утробата на руския народ, е да има справедливост, естествени човешки отношения, благородство и развитие за всички хора – и в Русия, и по света. Точно това ВБЕСЯВА Запада – Русия в съюз с Китай им пречат, изграждат стена срещу западния грабеж и извращения.

Не че Путин води кибервойна, просто националните интереси, нормалните интереси на хората във ФАЩ и Европа са съзвучни с идеите и делата на руския президент. Няма нищо случайно, че всички националистически, родолюбиви партии в Европа харесват Путин и са против глобализма – чети: Който граби народите, развращава ги, превръща ги в зомбита-роботи.

Западът иска да няма нормални хора, Русия иска справедливост. Кого ще изберем - зависи от българския народ.

Ако НИЕ искаме да ни ИМА и да живеем честити, богати, в разбирателство и любов, мигом трябва да изритаме евроатлантическо-евроГейската, туморно-болестотворната за нацията ни СМРАД И ОТВРАТ.

Димитър КУНЕВ - Български
Потребител:


Коментар:

1. Потребител: БЪЛГАРИН     Дата: 2017-10-15 14:48:50    
ХВАЛА, Димитре! Подписвам се под всяка твоя дума

2. Потребител: Българин     Дата: 2017-10-15 17:54:20    
Абсолютно точно написано!Ние сме роби отново!

3. Потребител: Венци     Дата: 2017-10-15 23:49:17    
Един от полковете дежурни агитатори в полза на Русия и срещу България.Да заминава за Русия без връщане.Тук не ни трябват такива зомбита!