Прегледи: 650 - Коментари: 1
КУПЕНИ от ФАЩ "журналисти" сеят омраза към българските националисти

КУПЕНИ от ФАЩ "журналисти" сеят омраза към българските националисти

ПАРИТЕ, които получават "водещите" журналисти в "големите и национални" /чети: антибългарски/ медии са 3, че и 4 пъти повече, от колкото един български вицепремиер.

/Снимката е И по повод на развода на експрезидента на ФАЩ, пардон - на Българско, Росен Плевнелиев, Скалистите планини и любимата му овчарка от Ирландия./

Същото е "отношението" на журналистите към националистите в цяла Европа. Орбан бил фашист, Хайдер бил фашист, фамилията Льо Пен били фашисти или по-манипулиращото популисти. Значи, да си за народа си, за нацията си, било популизъм.

Сякаш "системните" партии в еврогейска Европа не работят за глобалните корпорации и банки, пък не се кичат с имена като "народни" и "социални". А работят срещу народи си.

Колко пъти Ани+Виктор сееха злъч и омраза срещу Волен Сидеров? Сега поръчката е да се очерни Валери Симеонов, ако може и Красимир Каракачанов. Валери си има недостатъците, но "точните" журналисти не се занимават с тях, целта е да се намаца с лъжи националиста, пък после да се чудиш - той нямал сестра, ама по "нали казаха по телевизията, че имал". Иначе за кретеноидните изцепки на Роско проФАЩ президента мълчаха като... знаете думата!

А истината е, че грантовете за крантите-журналисти от БТВ, Нова, че и БНТ са пропорционални на посятата омраза срещу Българско.

Димитър КУНЕВ - Български

Допълнение: Без изобщо, никак, хич да сме почитатели на Николай Бареков или на депутати, които 4 г си клатят краката, нека да припомним въпроса Бареков: От къде "приятелката на вси власти и на ФАЩ-грантовете Ани Цолова си е получила парите за "мъничката вила"?
Потребител:


Коментар:

1. Потребител: Мая     Дата: 2017-10-09 12:06:58    
Национализмът,колкото и да е критикуван навсякъде от глобалистите,е бъдещето на всяка една страна.