Прегледи: 5364 - Коментари: 0
УКРАИНСКИЯТ "Сноудън" избяга в Русия с хиляди свръхсекретни документи

УКРАИНСКИЯТ "Сноудън" избяга в Русия с хиляди свръхсекретни документи УКРАИНСКИЯТ "Сноудън" избяга в Русия с хиляди свръхсекретни документи

РОМАН ЛАБУСОВ, подполковник от Службата за сигурност на Украйна /СБУ/ с куфарче и флашки с хиляди свръхсекретни документи избяга от Киев в Донбас, респективно в Русия.

Втори разузнавач от най-най-секретните служби на пронатовската фашистка държава решава да напусне Мордор и да помага на светлите сили. В случая в пренесените документи фигурират имената и задачите на /почти/ всички украински шпиони в Русия и Донбас, така ще се спестят и доста средства за руското разузнаване.

Честито на Украйна поредния удар в сърцето на прозападните шизофреници:

ОФИЦЕР СБУ ПЕРЕШЕЛ/премина/ НА СТОРОНУ/страната/ ОПОЛЧЕНЦЕВ/на опълченците/ ДОНБАССА, ПРИХВАТИВ/като взе/ С/със/ СОБОЙ/себе си/ ТЫСЯЧИ/хиляди/ СЕКРЕТНЫХ/секретни/ ДОКУМЕНТОВ

"Украинский Сноуден": подполковник СБУ сбежал/избяга/ в ДНР, чтобы/за да/ раскрыть/разкрие/ преступления Киева

Подполковник Службы безопасности Украины Роман Лабусов перешел на сторону защитников Донецкой Народной Республики.

Об/За/ этом/това/ рассказал/разказа/ сам украинский офицер на пресс-конференции в Донецке.

По словам Лабусова, до своего перехода на сторону ополченцев он служил в подразделении шифровальной связи СБУ. Свой поступок он совершил для того, чтобы рассказать всем о преступной деятельности киевского режима. Для этого Лабусов прихватил со своего места службы несколько тысяч документов, касающихся деятельности украинских спецслужб в Донбассе.

"Я, подполковник СБУ, возглавлял шифровально-документальную связь. Перешел на эту сторону, чтобы вскрыть преступную деятельность правящей верхушки Украины" - цитирует военного ДАН. По информации подполковника СБУ, украинские спецслужбы осуществляют подготовку и финансируют деятельность диверсантов в Донбассе.

Кроме/Освен/ того/това/, Лабусов сообщил/съобщи/, что/че/ СБУ осуществляет/осъществяват/ взаимодействие с иностранными/чужди/ спецслужбами.

Опубликовано 05.10.2017 в 16,08
От: politklubok.ru




Потребител:


Коментар: