Прегледи: 1722 - Коментари: 1
НАШИТЕ БИОПРОДУКТИ БЯХА ОТКРАДНАТИ ОТ ФАЩ

НАШИТЕ БИОПРОДУКТИ БЯХА ОТКРАДНАТИ ОТ ФАЩ

ТЕЗИ дни случайно срещнах мой приятел софиянец, който работеше в Биологичния факултет на Софийския университет "Климент Охридски".

Снимка: РодинаБг.ком

Той работеше по времето на Тодор Живков в лабораторията към факултета и от дума на дума стигнахме до причините за разбиването на научния потенциал на биолозите в Алма Матер. Приятелят ми в момента работи като охрана, а не е все още в пенсионна възраст. Ето и вкратце разказа му:

"Приятелю, ние бяхме напреднали доста преди Америка в биогенните стимулатори.

Днешните енергийни напитки и десетки енергийни биопродукти се разработваха от учените в Биологическия факултет, като най-голям бе приносът на проф Киров. /Бел.РодБг – Човекът не можа да си спомни първото име на учения, минали са над 25 г./ Помня, че изнесохме 4 тира с продукция, ние правихме лабораторните изследвания и самото производство. Тези продукти струваха десетки милиони долари по онова време, сърцето ме болеше, когато спряхме да ги правим. Това бяха десетки разработки, десетки биопродукти. Сега хората от лабораторията са разпилени, някои отидоха в Америка и сега там се произвеждат тези биогенни стимулатори, които ние първи открихме като ефект. Други отидоха в Германия, ама повече в Европа в Швейцария са сега. Тези "Ред Бул" са точно като нашите разработки, още през 1985-та ги изпробвахме и година по-късно ги произвеждахме в масови количества.

Плаче ми се, разбиха науката, разбиха факултета, бяхме на световно равнище, сега няма пари за елементарни материали и консумативи, заплатите на хората са плачевни."

РодинаБг.ком нееднократно е писала за истинската същност на Запада и неговата свръх фалшива демокрация. ФАЩ, Англия, Франция и останалите "цивилизатори" 5 века са убивали, грабели, лъгали и развращавали света. Роби, зарази, дрога, проституция - това е историята на народите, "цивилизовани" от Запада.

Тази история на разрухата на Биологическия факултет е една от хилядите покъртителни истории на ФАЩ-демократизирането на Българско. Разбити съдби, хора с идеи за милиарди работят по скапани европроектчета или още по-лошо за Родината – слугуват на западни корпорации, които смучат парите и младостта на Българско.

Бяхме ли тръгнали по пътя на Китай, както и на Русия, нямаше да сме изчезваща и мизерстваща нация. Днешно Българско прилича на днешния Биологически факултет в най-стария ни университет – беден, обезкостен от млади хора, вегетиращ, днешно унижение и спомен за гордо минало.

БЪЛГАРИ, не излезем ли от убийците-крадци НАТО и Еврогейския – не само ще ни крадат с наши идеи, а ще се самозагробим.

Димитър КУНЕВ - Български
Потребител:


Коментар:

1. Потребител: Й.Малджански     Дата: 2017-10-01 17:45:52    
Същото направиха и със ССАкадемия.Разбиха всички институти и елитни животни и сега отлеждаме аборигнни и ни управляват малоумни калинки.