Прегледи: 1127 - Коментари: 0
НОВАТА МОСКВА И СЪСТАРЕНАТА СОФИЯ

НОВАТА МОСКВА И СЪСТАРЕНАТА СОФИЯ НОВАТА МОСКВА И СЪСТАРЕНАТА СОФИЯ

НАШИТЕ доморасли соросоиди-русофоби страдат от раздвоение, което все повече приема съдържанието на шизофрения.

Те определят Русия като изостанала, тео- и плутократична империя, с икономически, морални, интелектуални и естетически измерения от преди 50, че и 100 години, че и дори от XIX век. Когато качвам снимки от Москва – двете снимка от статията са от финансовото Сити и от нов жилищен квартал – те реагират, че това били рисунки. Това разминаване на представите в мозъка на човека с реалността е определено от психиатрите точно с горепосочената диагноза.

Ние, българите допуснахме у нас да се настани точно този социален модел – плутокрация – за който говорят домораслите ни демократи, че бил в Русия. Примерът с кмета на Хасково, издигнат от ГЕРБ, с "Бентли" за $ 500 000, е показателен, но не и единичен, а типичен. В наглостта си управляващи от СДС, ГЕРБ, НДСВ, БСП и ДПС стигнаха до там, че при очевидната бедност говорят за "стабилна и просперираща икономика".

В същото време Русия от място около края на втората световна десетка по БВП вече варира между 9-то и 6-то място. Най-очевиден напредък са свръх бързите темпове на развитие в големите мегаполиси – Москва, Санкт Петербург, Казан, Новосибирск, Уфа, Грозни, Краснодар, Нижни Новгород, Владивосток, Хабаровск и пр.

Но и в най-малкото селце има нови много добри пътища, качество на живот, а снимките, които соросоидите пускат в нета, са от времето на предателя Горбачов и пияницата Елцин. При Президента на Новия свят Владимир Путин Русия се превърна в модерна, богата, уредена държава, с всички свободи за руснаците, но без извращенията на еврогейството или 33-те пола – новооткрити във ФАЩ + $ 20-трилионния им дълг.

Моите лични впечатления от най-голямото пристанище на Русия в Черно море, Новоросийск, са паметни. През 1994 г, в елцинско време, магазините в града бяха празни, хората си купуваха само картофи от пазарите, а градът беше със сталинска грубовата архитектура като цяло. През 2006 г, още в първия мандат на Путин градът беше сякаш съвсем нов – магазините пращяха от стока, хората караха модерни западни и руски коли, нямаше място за паркиране по всички улици, а моряците ми казаха, че проститутки не можеш да намериш или цената е непосилна, по-висока от тази в Генуа. Строителство – модерно, с архитектурен блясък и хармонично градоустройство.

В София местното управление на СДС и ГЕРБ доведе до презастрояване и пълна еклектика и съответно грозота. Метрото, "гордостта на Бойко и Фандъкова", реално бе генерално построено още през Байтошово време, то и бодигардът на Живков, Борисов, има да се учи още много-много от великия ни държавник, когато Българско от изостанала селска страна се превърна в мощна промишлена – според показатели на ООН на 27-ма позиция в света. Те и за това младите хукнаха на Запад – в Българско е икономически, политически, морален и естетически хаос.

Населението на Русия се подмладява, средната възраст не може да се сравнява с тази в Индонезия, Бразилия или Индия, където младите са мнозинство, но руснаците са средно по-млади от европейците. А в Българско пенсионерите /особено ако смятаме и избягалите на Запад млади/ вървят към мнозинство – една чудовищна диспропорция, наложена ни от западната демокрация – КОЯТО 5 ВЕКА УБИВА, ГРАБИ, ЛЪЖЕ и РАЗВРАЩАВА света.

Народът български мечтае за Нов Народен съд, защото явно през 1944-45 г не сме осъдили достатъчно продажници на Запада. Ние българите бяхме снизходителни към тези, които загубиха Бяло море, които ни вкараха на два пъти в губещите световните войни сили, които нямаха ума, качествата Българско да е модерна държава. Техните наследници ни управляват днес и държавата ни отново е на опашката, не само в Европа, но и спрямо възхождащите икономически Азия, Африка, Латинска Америка. Медиите, купени от Запада или изтривалки на Бойко, облъчват с розови сънища народа, а младите се лъжат, до като осъзнаят в какъв изостанал социален модел живеят, може и да е късно.

Единственият изход за Родината ни, за да ни има и за да живеем свободно и достойно, е да изритаме Еврогейския съюз и извратените ФАЩ, да тръгнем с двойната ни Освободителка Русия - иначе сме мъртви.

Димитър КУНЕВ - Български
Потребител:


Коментар: