Прегледи: 1554 - Коментари: 0
ВИСША наслада: Натрихме вирнатия нос на германците

ВИСША наслада: Натрихме вирнатия нос на германците

ЕВРОПА всъщност не е нищо друго, освен едно славяно-германско, по правилно фонетично слОвяно-германско море, още повече че преди 25 века словяни и германци са били едно общо племе с общ език и генетика.

Вчера на "Лудогорец Арена" българският шампион тресна втория в немската Бундеслига. От Германия за българските националисти дойдоха две ДОБРИ и нито една лоша новина:

1.Хубавата победа над Хофенхайм
2.Влизането в Бундестага като трета сила с близо 13 % на сродната на родните националисти "Алтернатива за Германия" /AfD/

Лудогорци запушиха мръсните усти на злословниците си. Лудогорци донесоха гордост и радост за истинските българи. Лудогорци бяха героите на Българско.

Всъщност изброени под ред ето и елиминираните немски елитни отбори в Евротурнирите:
1.Дуйсбург /елиминиран от Левски-Спартак/ с 2:3 в Дуйсбург и 2:1 в София
2.Щутгарт /шампион на Германия от Левски-Спартак/ с 1:1 в Щутгарт и 1:0 в София
3.Пак Щутгарт /пак елиминиран от Левски-Спартак/ с 2:2 в Щутгарт и 1:1 в София
4.Хамбургер Шпорт Ферайн /елиминиран от Славия/ с 3:2 в Хамбург и 3:0 в София
5.Унион Берлин /тогава в първа Бундеслига и елиминиран от Литекс/ с 0:0 в Берлин и 2:0 в Ловеч
6.Байер /елиминиран от ЦСКА – без тире/ с 1:0 в Леверкузен и 1:0 в София

Не мога да пропусна и знаменитата победа на Световното първенство във ФАЩ през 1994 г с 2:1 след голове на Христо Стоичков и на Йордан Лечков. Тогава Германия беше в качеството си на Световен шампион.

Всъщност битките, а и страховитите войни между словяни и немци, хърватският славянофил акад Йосиф Братулич доказа /точно в Хърватска, а не в Русия възниква славянофилството още пред XVII век/, че словяне идва от "слово" – те словят, говорят и се разбират, а немци идва от "неми" – не говорят, не им се разбира. Винаги е била кървава границата на съприкосновение между германци и словяни – на австрийци, германци и пруси от една страна и на чехи, словаци, поляци, словенци, хървати, сърби, руси – от друга. Хитлер не е научил урока от битката при Грюнвалд през 1410 г /на полски Жельона гура, на литовски Жалгирис, на български Зелена гора/планина/, когато Тевтонският орден /на снимката е замъкът – столица на тевтонците Мариенбург - сега в Полша/, смятан за по-модерен и по-добре въоръжен, е разгромен от полско-литовските обединени армии, които са в приблизително равночислен съюз.

Всъщност при един съюз между немскоговорещите и словянството, например между Германия и Русия, англосаксите щяха да са принудени да мируват, а не да убиват и грабят света цели 5 века. За Българско най-добрите години са били при съюз на Германия и Русия – Освобождението от турско робство, връщане на българските земи от Бяло море и Южна Добруджа, а и икономическо благоденствие.

Да завършим от където започнахме – от футболната тема. Няма ЦСКА, няма Левски, няма Литекс, няма Лудогорец – има единствено и само Българско, както правилно е наричал Отечеството ни Васил Левски. Никой по света, на Запад или Изток не се интересува, че привърженици на сини, червени, оранжеви, зелени, са едни срещу други.

Защото гениалният ни Апостол казва: Ако е за Българско, то времето е в нас и ние сме във времето, то нас обръща и ние него обръщаме. Така и вчера лудогорци обърнаха резултата срещу втория от първенството на Световния шампион по футбол. Впрочем, в състава на шампиона българите бяха двама, и то национали – Дяков и Марселиньо, и двамата с български паспорти.

А насладата от победата вчера вечерта, минути преди полунощ, бе от голяма по-голяма, от висша по-висша, защото бе Българска.

Димитър КУНЕВ - Български
Потребител:


Коментар: