Прегледи: 816 - Коментари: 0
ТРИУМФЪТ на германските националисти /анализ/

ТРИУМФЪТ на германските националисти /анализ/ ТРИУМФЪТ на германските националисти /анализ/

НАЦИОНАЛИЗМЪТ е ЕДИНСТВЕНАТА имунна система днес на нациите, особено на европейските.

Обратното, либерализмът /четете: леберастията/ е създаден от най-нетолерантния днес фашизъм – ционизма. За това всеки успех на националисти по света, особено в Европа, е отровно копие в сърцето на ционисткия глобален капитал.

С 12,6 % и 94 от 709 народни представители германските"националисти забиха заслужен и звучен шамар на политолози, социолози, всякакви "-лози“ и платени с народни пари лъже"експерти", подобни на нашите Александър Андреев от "Дойче веле" /който вещаеше, че немските националисти ще се провалят – големият "познавач" на вътрешнополитическия климат в Германия/, Едвин Сугарев, Антоний Гълъбов, хапващия на ФАЩ-софра Иван Кръстев, Соломончо Паси и пр "вещи" гласове. В най-добрия случай социологическите агенции предвиждаха под 8 % за "несистемните" нови в политиката. А се разминаха с 5 %, до като за любимите на ционистите "Зелени" надуваха резултата.

НО! Кои са причините при бясна пропаганда от всички германски медии, която включваше не само лъжи и клевети, но и фабрикувани съдебни дела срещу "Алтернатива за Германия" /AfD/, немските националисти да станат уверено трета политическа сила, като в източногерманската провинция Саксония /Sachsen/ са първи пред Християндемократите на фрау Меркел, които никога след 1990 г не бяха губили в тази провинция?

Ние от националистБг.ком и РодинаБг.ком можем да отделим основно 2 причини: икономически и етнокултурни. Да добавим и че протестната вълна от "Левите", бившите комунисти от ГДР /Die Linke/, очевидно се насочи към националистите, както стана във Франция, Италия, Холандия, Финландия, Белгия, дори и в Англия.

За българските читатели ще е изненада, но въпреки възгласите на Ангела Меркел, че Германия е силна, както и въпреки лекия подем на немската икономика, в страната са се увеличили реалната безработица, особено младежката, и бедността, вкл сред "работещите бедни". Освен алчността на шефовете на корпорации, пряко и /не/скрито подпомагани от християндемократи, социалдемократи, зелени, либерали /всички т.нар "системни партии"/, в Източните провинции, а и в по-малка степен в западните, мигрантите като евтини платени работници /+ евтино платените поляци, чехи, словаци и пр/ изместиха над 15 % от работническата класа от работните им места. Освен това, помощите за незаконните мигранти от Африка и ислямския свят + нашите и румънски цигани, са около 1 % от доходите на германците. Този 1 % при средната и бедната класа става до 5 %, а най-протестно настроен е нямащият. Не е случайно, че в трите избирателни района на Саксония до границата с Полша АфД спечели мажоритарно /На снимката: Лидерката на АфД г-жа Фрауке Петри спечели мажоритарно в региона "Саксонска Швейцария – Източно бронзовохълмие" - Sachsische Schweiz-Osterzgebirge./.

Що се отнася до етнокултурата - терористичните актове, нападения и извращения на ислямисти и африканци не само в Кьолн и Берлин, но и във всяко кътче на Германия насадиха страх за живота и всякаква сигурност в гражданите на благоденстващата страна. Всяка млада жена, както и обичащите я роднини и близки не желаят да живее в ужас и очакване не само нощем, но и денем, навсякъде по улици, входове, коридори и дори в жилища да бъде жертва. Бурките доказват на германките, че при политиката на Еврогейския съюз, което означава на първо място на политиката на "християндемократката" Меркел, че е застрашено извоюваното с векове и от векове достойнство и свобода на жената.

Да добавим, че немците, въпреки тоталната антируска пропаганда, си дават ясна сметка, че точно националистът Путин разгроми Ислямска държава, а Европа на Меркел и Макрон превръща Германия в ислямизирана примитивна територия. А и че ФАЩ налагат икономически диктат и така блокират германската икономика. АфД иска две прости неща: Никой да не бърка в джоба на германеца и никой да не бърка непозволено в пазвата и под полата на германката.

Има и още нещо важно. Предходница на АфД беше Национал-демократическата партия /НДП/, която имаше относителни успехи в половината от немските провинции /Бел.РодБг – Като федерална страна Германия има 16 провинции, всяка със собствени Парламент и правителство, с относителна самостоятелност./. Но водачите на НДП бяха от средната класа и не особено образовани, до като лидерите на АфД са моралният и интелектуалният елит на германската интелигенция – уважавани водещи учени с професорски титли, лекари, водещи юристи, журналисти. При това всички тези хора са били чисти от политика и се отличават с най-висок морал – това е цедката, за да си фактор в АфД. А и освен средният и дребният бизнес, /не/явно редица едри бизнесмени съчувстват и помагат на националистите.

С две думи – Германският народ иска своята самобитност, своята велика култура, своя икономически успех и суверенитет, а не налагани му отвън, от ционисти и англо-сакси извратена мулти- и лесбо-гейо"култура". Германският народ е бил лъган и от Хитлер, и от своите феодали през Средновековието, но носи в себе си пламъка на свободата, акуратността, прецизността и Достойнството.

Има и още нещо – примерът на семейство Льо Пен във Франция, на убития от ционизма Георг Хайдер в Австрия, на Герт Вилертс в Холандия, на Тимо Сойни във Финландия, ако щете на Сидеров, Каракачанов и Симеонов в Българско, на Путин в Русия, на Син Цзин-Пин в Китай показва на германците, че днес една държава успява само ако е свободна и независима.

Димитър КУНЕВ - Български
Потребител:


Коментар: