Прегледи: 741 - Коментари: 0
НАЦИОНАЛИСТИТЕ - вече и в Бундестага!

НАЦИОНАЛИСТИТЕ - вече и в Бундестага!

На всеки 4 г Германия избира свой парламент, който избира министър-председател /Бел.РодБг - канцлер/ и правителство, а този решителен ден за немския народ е утре, 24 септември.

Тези избори са най-важни, защото определят държавната политика във външните работи, икономиката, образованието, здравеопазването, културата, изобщо на федерално равнище. Тъй като Германия е федерална страна, голямо значение имат и изборите за парламенти в 16-те провинции, които имат относително самостоятелна политика в икономиката, образованието и здравеопазването, но възловите избори са за Бундестаг – така се нарича немският парламент.

РодинаБг.ком редовно следи политическите битки в Германия, а те са интересни, защото изборите в 16-те провинции не са едновременно /в Българско местните избори са винаги на една дата/, а дават всяка година по 2-3 пъти тенденциите в нагласите на избирателите. Все пак, всички очакват резултатите за Бундестаг на 24 септември, а прогнозите се следят с огромен интерес /Виж диаграмата с относително реални прогнози, като другите агенции направо лъжат през просото./

Целта на тази статия е да покаже на българските граждани как в Германия манипулират гласоподавателите. Разбира се в Българско това става много по-грубо и направо нагло от Нова, БТВ, че и от БНТ, но пък немските медии са още по-опасни, защото лъжат германците доста по-рафинирано.

Най-оплюта, подценявана и оклеветявана /под диктовката на ФАЩ-ЦРУ-ционизма – както е и в Българско/ е Алтернатива за Германия /AfD, АфД – със синьо на графиката/. Тя е наричана антисистемна партия, неофашистка, лумпенска и пр – както у нас злепоставят под диктовката на соросоидите Атака, НФСБ и ВМРО. Няма да забравя, как по Нова лъжеха дори след края на изборния ден, че Атака не минава 4-процента, а националистите минаха 4,5.

Манипулацията в Немско също бе тотална – два месеца преди изборите на 24 септември "независимите" социологически агенции даваха 8 и под 8 % за АфД. Как е възможно това, когато в сравнение с "Левите" /Die Linke/ във всички източни провинции /Мекленбург – Предна Померания, Бранденбург, Саксония, Тюрингия, Саксония – Анхалт, без Берлин/ имаха с 2 до 10 % по-нисък резултат от АфД, а във всички западни провинции /Шлезвиг – Холщайн, Долна Саксония, Северен Рейн – Вестфалия, Рейнланд – Пфалц, Хесен, Бавария, Баден - Вюртемберг без малките Хамбург, Бремен и Саар/ , пак разликата между немските националисти и "Левите" е с 2 до 8 % по-висока в полза на АфД? А прогейската партия на "Зелените" /Grune/ винаги е надценена, този път направо може да не минат 5-процентната бариера за влизане в Бундестага, щом им "прогнозират" 6,5.

Едва сега, за да не станат съвсем за смях и пълна загуба на авторитет и доверие, немските социологически агенции приближиха числата на поддръжниците на германските националисти до реалните. Но РодинаБг.ком предвижда, че поддръжката за антиеврогейската партия ще са с 1,5 до 3 % по-високи. Преди години най-оплювани бяха "Левите", бившите комунисти, които и сега ги наричат антисистемни, популистки и фалшифицират данните за тях. Но сега основен враг на брюкселизма – т.е на брюкселските зелки бюрократи са противниците на афро-арабско-ислямската миграция, на зависимостта на Германия от Брюксел и ФАЩ.

Впрочем срещу лидерката на националистите г-жа Фрауке Петри бе измислено обвинение, по подобие на това срещу Марин Льо Пен. Ако смешното обвинение срещу френската националистка бе, че е качила на профила си ислямски терористи /Тя е против тях, показва зверствата им, но френската прокуратура го тълкува като реклама на тероризма./, то срещу германската патриотка обвинението е, че неправилно отчитала парите за партията, не дори че ги е ползвала неправилно.

Колкото и цинично-гадна да е антигерманската пропаганда срещу АфД, привържениците на партията се увеличават. Мой приятел живее и работи в Германия и се записа в редиците на националистите, има право да гласува на провициалните и общински избори и ще подкрепи антиглобалистите, не слугинята на ФАЩ Ангела Меркел или псевдосоциалистите от Германската социал/чети: проолигархична/-демократическа партия.

Що се отнася до изборите на 24 септември, няма никакъв шанс Християндемократите на фрау Меркел да спечелят самостоятелно, а възходът на Алтернатива за Германия и високият резултат за "Левите" ще принудят ХДС/ХСС да правят коалиция с омразните им социалдемократи. Това означава и повече търкания с ФАЩ и Брюксел, а и съобразяване на големите босове на компании с интересите на немската нация, а не на глобалните евро-ционистки корпорации.

Процесите на разпад на Еврогейския съюз, на осъзнаване на грабителско-варварската политика на ФАЩ, на осъзнаване от европейците за соросоидния сценарий за ислямизация-подчинение на европейските държави са в ръцете на европейските националисти, а Алтернатива за Германия е вече незаобиколим фактор в германската политика.

Димитър КУНЕВ - Български
Потребител:


Коментар: