Прегледи: 879 - Коментари: 0
СПИСЪКЪТ на Шиндлер и Списъкът на Кунев

СПИСЪКЪТ на Шиндлер и Списъкът на Кунев

Малцина знаят, че по време на Народния съд през 1944 – 1945 г със специално писмо от Москва Георги Димитров /наричан от "демократите" Гошо Тарабата/ застава на позицията смъртните присъди да се намалят 3 пъти.

Във Варна това звучи така: От 55 предложени от прокуратурата за смъртно наказание остават само 18. Тази снизходителност и на Георги Димитров, и на управляващите тогава БЗНС, Социалдемократическата партия и Българската комунистическа партия се премълчава подло от днешните прозападни соросоиди и русофоби.

Аз познавах Димитър Боянов, лидер на тогавашния профашистки младежки "Бранник", който е един от "помилваните" от Георги Димитров и Народния съд, бил е някъде около 40-то място в Списъка на предварителните "смъртници". До края на живота си той остана български националист, издаваше патриотичен вестник и беше върл антикомунист. При мой въпрос защо не е благодарен, че е спасен от разстрел, той отговори с нелепо изречение, че Западът го бил спасил. На практика е точно обратното – Тройната комисия от наблюдатели на Народния съд от Англия, Франция и ФАЩ са настоявали за по-голям брой смъртни присъди и са натискали българското правосъдие да е безпощадно. Не бива да се забравя и фактът, че само година-две преди това английски и американски самолети бомбардират София и други български градове и избиват над 3 000 цивилни невинни българи. Не броим разрушения Народен театър и десетки хиляди жилища.

Обратно – при влизането на Червената армия няма нито един убит български войник и изобщо българин /Както сега стана в Крим./. Съветските войски са посрещнати с шпалири от ликуващи българи, а братята словяни са дарявани с цветя и целувки. Има достатъчно снимки и кинокадри от тогава.

В същото време във Франция са издадени над 8 000 смъртни присъди, 3 пъти повече, отколкото в Българско. Още толкова сътрудници на германците французи и французойки, имали секс отношения с немските войници, са убити без съд и присъда по улици, коридори и дори в жилищата им.

Днешните прозападни демократи соросоиди унищожиха над 80 % от производствените мощности на преддемократично Българско. Само да се разходи човек в Девня и среща невиждано опустошение, по-страшно от Световна война. Накрая в затворените заводи влизат циганите и от могъщите постройки, произвеждащи милиарди продукция, остават само бетоновите колони, някои дори от тях разкостени за желязо. А високотехнологичните заводи ДЗУ, Оптикоелектрон бяха целенасочено разбити по Плана "Ран - Ът", за да сме слаби и по-ефективно Западът да ни зароби и граби.

В същото време Нова, БТВ, че и БНТ сеят лъжи в умовете на младите за "лошия" социализъм. Да, по времето на Бай Тошо имаше хиляди глупости, най-гадната от които беше политическото доносничество, но животът на хората беше с 2,5 пъти по-висока покупателна способност и живеехме в спокойствие, без днешния жесток страх от престъпници и безработица.

Равнището на живот в Българско през 1988 г по измерими показатели на ООН беше 27-мо – 28-мо място в света. Днес сме около 65-ти – 70-ти, а по времето на Костов и Филип Димитров бяхме извън стотицата. А лъжите за опашките през социализма се отнасят за провокациите на Сорос през 1996 - 1997, когато сваляше големия български патриот Жан Виденов. Да припомним, че два дни, не - ДЕН след свалянето на Виденов, "незнайно" от къде се намери и хляб, и месо, и млечни продукти... Защото Жан не искаше Българско да бъде икономически и духовен васал, че и роб на убиеца-крадец Запад. Каквито роби сме днес българите.

В епохата на фашизма немският предприемач Оскар Шиндлер прави списък на евреи, които иска за "работници", а всъщност съзнателно ги спасява от газовите камери на Хитлер. Георги Димитров също е като български "Шиндлер", като се противопоставя на натиска на англо-сакси и французи за мах смъртни присъди.

Аз си мисля обаче, ако ли при Новия Народен съд, който ще накаже рушителите и убийците на Българско прозападни русофоби и соросоиди, #КОГО# да пожалим? Смешниците доносници Иво Инджев, Георги Марков, Цецо, Бойко и пр? Или кариеристите екскомунисти от ГЕРБ, БСП, НДСВ, СДС и пр? Не съм сигурен, ако Дай, Боже, правя списък, "Списъкът на КУНЕВ", че ще пожаля някого. Да, ще реши съдът, но колко е бил независим след Втората Световна война във Франция, Германия, Полша и пр е доста известно.

Защото, както "Любовта към Отечеството е най-висшата добродетел на света!", така и предателството към Родината е най-непростимият и ужасен грях!

Димитър КУНЕВ - Български
Потребител:


Коментар: