Прегледи: 440 - Коментари: 0
МЕРКЕЛ ще пътува по Транссибирската жп

МЕРКЕЛ ще пътува по Транссибирската жп

Ангела проявява желание да пътува по Трансибирския жп.

Тъкмо да види, че Германия е голяма, ама Русия е огромна. И да осъзнае, че Сибир е доста по-модерен, отколкото си представят нашите соросоиди.

А и може да има късмет с някой сибиряк, че с немците нещо не става работата, че им внасят от Африка заместници:

МЕРКЕЛЬ РАССКАЗАЛА, ЧТО/че/ МЕЧТАЕТ/мечтае/ ПРОЕХАТЬСЯ/да пътува/ ПО ТРАНССИБУ
Наталья Жуковская

Федеральный канцлер Германии Ангела Меркель заявила, что/че/ ее/нейната/ мечтой/мечта/ среди других/другите/ – поездка/е пътуване/ по Транссибирской магистрали, сообщила/съобщи/ "Газета.ru" со/с/ ссылкой/позоваване/ на Die Welt.

Политик встречалась с детьми, где ей задавали десятки вопросов. Один из них о ее любимой стране. На него Меркель ответила ожидаемо: "На самом деле Германия".

Но я мечтаю еще о двух путешествиях. Однажды по Скалистым Горам /горный хребет на территории США и Канады/ и однажды через Россию по Транссибирской магистрали.
– Ангела Меркель.

Кроме того глава ФРГ рассказала о любимом блюде и цвете и даже футбольной команде. Среди любимых школьных предметов политика оказались языки – родной, русский и английский.

09 сентября канцлер приехала/пристигна/ в город/град/ Вольгаст в рамках/рамките на/ предвыборной/предизборната/ кампании, но около 150 активистов забросали/хвърляха/ ее/по нейния/ автомобиль помидорами/домати/.




Потребител:


Коментар: