Прегледи: 555 - Коментари: 0
11 СЕПТЕМВРИ наказа не "тези", а онези

11 СЕПТЕМВРИ наказа не "тези", а онези

Атаката на 19 ислямски терористи срещу сърцето и мозъка на ФАЩ доведе до смъртта на около 3000 души, много от тях не и американци, а почти всички – не тези босове на банки и корпорации, които заслужават наказание.

Пострадаха невинни хора, ако някой в Двете кули има дял в унищожението на хиляди и милиони хора по света, то е някаква случайност. Естествено в Пентагона е имало убийци, но те не биваше да бъдат наказани от терористи, а от Международен съд. За съжаление съдът в Хага няма /почти/ нищо общо с правосъдието, а изпълнява точно волята на глобалистките корпорации и банки.

РодинаБг.ком съчувства на /почти/ всички роднини и близки на загиналите при атентатите от 11 септември, защото те не носят вината за престъпленията на западните финансово-промишлени хиени-акули. Друг е въпросът, че за десет и десетки пъти повече убити цивилни от войските на ФАЩ и НАТО във Виетнам, Камбоджа, Лаос, Корея, Афганистан, Ирак, а и днес в болници и населени места в Сирия, все още не е произнесена световна присъда за тероризма и масовото унищожение от янките.

Лошото е, че 19-те араби настроиха голяма част от западното общество срещу себе си, а успоредно с това профанираха справедливата кауза на араби, африканци, латиноамериканци, източноевропейци. Тероризмът срещу цивилни е военно и човешко престъпление и не може да бъде оправдан нито в мирно, нито във военно време.

От друга страна атентатът от 11 Септември в световната столица на западния грабеж Ню Йорк бе и е страховитото предупреждение на ограбваните, унижените и излъгани народи. Защо 19 от 20-те араби не са изпитвали и капчица съмнение в своята правота? Когато работех в Института за чуждестранни студенти, един палестинец ми разказа, как, когато е бил на 7 – 8 годинки, в спалнята на семейството му влизат израелски войници и разстрелват майка му и двете сестричета. Той е скрит под леглото заедно с още по-малкото си братче и случайно оцелява. Е, когато има такива военни престъпления, те самите раждат тероризъм.

Мисля, че ако над човекоубийците от ФАЩ – основните банкери и корпоративни притежатели – не последват международни присъди, атентатите ще продължат. И в цяла Европа – Париж, Лондон, Ница, Мадрид, Барселона, Стокхолм, Манчестър, по влакове, самолети и навсякъде. Лошото, ужасно лошото е, че има вече разработена лабораторна технология за производство на ядрено оръжие. Това означава, че в някой сутерен в арабските страни /а има десетки пакистански инженери, които владеят ядрените технологии/ не е проблем да се създаде, ако не и вече е създадена, атомна бомба.

А не бива да забравяме, че във връзка с председателството ни на Европейския бюрократичен брюкселизъм и Българско е убедителна мишена за ислямския тероризъм.

Димитър КУНЕВ - Български
Потребител:


Коментар: