Прегледи: 4290 - Коментари: 7
Българино, изгори европейското знаме!

Българино, изгори европейското знаме!

Случаят в Асеновград, с отвличане на 2 български деца от една алкохоличка-полякиня, предизвика острото възмущение на честните и мислещите българи. Освен че самата сцена беше покъртителна, фашистка и трагична, анализът на фактите и обстоятелствата поражда тъжни, ужасни мисли в главите на всеки българин. И българското законодателство е несправедливо спрямо бащата. В 100 % от случаите - при равни други условия освен пола - децата се присъждат на майката. Но все пак, при сериозни обстоятелства - алкохол, наркотици, психически и други сериозни заболявания, както и при изричното желание на децата над 10 и особено над 14 години - правата за отглеждане на хлапет/о/тата може да получи и българският баща.

Основна вина за великата скръб на асеновградчанина Тодор Василев, на неговите баща и майка, както и сърцераздирателните вопли на момиченцето и на юношата има не немарливо-калпавата им майка. Погубител и враг № 1 на България е Европейският съюз. Точно там мъжът и жената не са равнопоставени и е немислимо на практика един баща да получи великото и отговорно щастие да възпитава детето си. Най-правилното и логично решение при еднакви други обстоятелства е - момчетата да се отглеждат от бащите, а момичетата - от майките. Уви, дълги още години няма да е така и бащината скръб и трагедии ще са много повече от майчините в уж "демократично обединена Европа". Неслучайно м.г. стотици английски татковци протестираха пред Британския парламент за дискриминацията срещу бащите, а неколцина се бяха завързали с въжета и висяха от 20 метра, с посланието - ще се самоубием, за какво да живеем, щом "законно" ни отнемат собствените чеда?!?

В случая с наглото посегателство върху правата на един български татко имаме още по-фашизирана дискриминация. Тя е над България. Фашисткото поведение на Европа срещу славянството и православието просто не може да бъде оспорено. Вчера по време на пресконференция някаква самонадеяна датско-италианска артистка определи - "някакъв черен, май че руски език". И такова расистко изказване прави една представителка на изкуството. Какво остава за манпулираните от медиите западни маси. Във филмите престъпниците, мафиотите, убийците, тъпаците - все са славяни и православни!

Нека да си представим при това положение - кога един европейски съд ще отсъди в полза на българин срещу полякиня. Барбара Ядвига Василев. Май че само при един случай - ако е мъртва, т.е. - никога. Да не говорим за французойка, шведка или англичанка, примерно. То и досега английските вестници пишат - че в България нямало правосъдие. И да прочетем в колко статии, колко пъти - все по един повод - Майкъл Шийлдс, фенът на Ливърпул. Който пред очите на десетки свидетели, пиян удря с преднамерена жестокост с голям камък в черепа българския сервитьор Мартин. Само милиметри до мозъка спасяват не само невинния, но дори притекъл се на помощ на други малтретирани българин. Но - за англичаните - възпитани в имперски нагъл дух - не може да е виновен англичанин, а невинен и при това герой - българин.

Неприятно, кощунствено, отблъскващо впечатление направи с поведението си министърката на правосъдието Миглена Тачева. Една варненка, до този случай уважавана от националистБг.ком. Тя коментираше нещата от гледна точка на "европейското право". Нима английските вестници, депутати, министри коментираха опита за убийство на Майкъл Шийлдс от гледна точка на правото? Не, те защитаваха английските права и оплюваха България. Г-жо Тачева, ако някой вземе насила Вашите Павел и Николета, които Ви обичат и искат да живеят при Вас - ще се съгласите ли със "закона"? Нищо не доказва, че Георги Марков е убит от българин, но това е всяка втора дума за България в Англия. Ние сме далеко по-толерантни /И ТУК НИ Е ГРЕШКАТА/ от фашизираните англичани.

Нищо добро не чака България в европространството. ЕС краде ежегодно от Родината ни 7,6 млрд Евро - като евтин труд, капитали и суровини. ЕС получава нашата вноска от 600 млн Евро, а се цигани за 200 и ни ги спира. ЕС, Западът владее 90 % от нашите едри стратегически предприятия и над 95 % от стратегическите ни суровини. Плаща смешно ниски данъци, каквито няма никъде в Европа, а по-голямата част от полагащите се за България данъци краде чрез дъщерни и офшорни фирми. 97 % от капиталите - кредитите и лихвите на банките в България са Западни. Само като лихви те изсмукват ежегодно 4,4 млрд Евро.

Единственият верен път за България е ясен - да изгори европейското знаме с 12-те жълти звезди. Звездите, които крадат, грабят, убиват и лъжат България. А вече отвличат и родните ни дечица.
Потребител:


Коментар:

1. Потребител: Националист     Дата: 2009-06-02 01:45:35    
И им го заври. Гледам вчера едни дебели холандци по телевизията, като свине. Дошли в България не на курорт, ами да пиянстват. Ами да не ги пазят колите.

2. Потребител: Carmina BULGARANA     Дата: 2009-06-02 10:07:24    
Напред - към обща политическа стачка!

3. Потребител: Богомил К. АВРАМОВ-ХЕМИ     Дата: 2009-06-02 10:12:19    
Познавам един прекалено близък човек - ДОРИ ТОТАЛИТАРНАТА ВЛАСТ УСПЯ ДА ПРЕЦЕНИ - Синът му да бъде отгледан от него. Резултатите са налице. Абе тези наши Властващи - като гледат много-много на запад - защо не се изселят там - а ни принуждават ние да го сторим!?!

4. Потребител: Краставицата     Дата: 2009-06-03 00:03:24    
Мислех си, че най-лудите са във вестник "Дума", ама имало по-луди. Къде ще отидем като напуснем къщата на богатите? Сигурно в някоя руска колиба в Сибир. Или пък в някоя китайска джонка в пълното с 2 милиарда изпражнения Жълто море? Отиди да се прегледаш, ама бързо, иначе ще те пратят в лудница ама с решетки.

5. Потребител: harmless     Дата: 2009-06-10 14:20:07    
Могат се се поизгорят повече знамена, иначе. Винаги се произнасят в полза на майката съдилищата не само в Европа, но и по останалите континенти.

6. Потребител: До КРАСТАВИЦАТА     Дата: 2009-06-18 08:35:22    
Къщата на Богатите - трябва да е за всинца. Иначе - ако е за Цар - имаме си Падишах - знаеш много добре - не ли!?!

7. Потребител: http://samoistina.at.ua/     Дата: 2009-06-21 08:37:15    
http://samoistina.at.ua/ дсфжа