Прегледи: 1992 - Коментари: 0
БЪЛГАРСКО като евтино платена проститутка на ФАЩ и Запада

БЪЛГАРСКО като евтино платена проститутка на ФАЩ и Запада

АКО четем САЩ като ФАЩ – Фалирали американски щати, то днешно Българско, с 1100 г по-древно от краварите, е окупирана и очуквана вече близо 30 г от тях и Запада.

Какво е всъщност НАТО, което разпорежда каква да е 100 % нашата външна политика и горе-долу същия % вътрешна? Функцията на Северноатлантическия пакт /Бел.РодБг – Какво общо географски имаме с тази вампирска организация?/ е да бъде жестоката преторианска гвардия на ФАЩ и Запада, които убиват, грабят, лъжат и развращават света.

В Ирак, Либия, Българско и навсякъде - НАТО е жандарм на корпорациите и банките, които установяват не демокрация и защита на държавните интереси на местните държави, а утвърждават наложени правила за американски грабеж. Всяка проамериканска власт се налага със сриване на местната валута, банки, икономика, духовна и културна самостоятелност и впиване на американски банки и корпорации във всички сокове на съответната страна. Това се случи в Българско като в момента делът на българските банки /с преобладаващ национален капитал/ е под 10 %. Печалбата на НЕбългарските банки у нас надхвърля 3,5 млрд Евро само за една година. Това са по 500 Евро ограбени от всеки българин, като таксите и лихвите се увеличават и "размножават", въпреки че липсват в първоначалните договори. А и неподготвените за грабителската "пазарна" икономика българи, реално около 50 % от тях, са заробени с лихви, 2 или 3 пъти по-високи от същите лихви в западните държави.

Самата ни държава е в ролята на евтино платена проститутка. Тя подмива пенсионерски гъзове в "старите" /чети: крадливите/ членки на ЕС, мие улици, тоалетни, стъкла, чинии и всеки употребен предмет от "толерантните солидарни" западняци, държавата ни чинно си плаща сметката за ЕС, а нейните дъщери се омъжват по икономическа робска принуда за доста по-ниско стоящи в социалната йерархия, Хансове, Жакове, Джонове, Хосета и пр бозави и африкано-матови западняци.

Над 66 % от работещите в "цивилизацията" българи получават доста по-ниска плата от местните на същите работни позиции. Естествено Евростат толерантно "премълчава" този "солидарен европейски" факт. Питайте българските моряци какви са заплатите им спрямо гърци, немци, евреи, англичани и пр. Дори компютърните ни специалисти са в такова проститутско положение.

Блек енд уайт във ФАЩ спрямо българите е Уайт енд блек. Няма да забравя как един негър в Америка уби български студент, разнасящ пици и едва не оправдаха убиеца, размина му се с доста лека присъда. Ние разнасяме пици, а уж имало черна работа за черните и бяла за белите – това според негърските НПО-та.

Сто пъти съм писал и още хиляда пъти по хиляда ще пиша, че Българско е под икономическо робство на ФАЩ и Запада. Това е ноторно известен факт, а нашият победоносен дузина пъти премиер нарича нашите поробители „началници“. Смешно, унизително, убийствено за нацията. Която се стопи "само" с 2 и повече милиона за "само" 28 г великоФАЩка демокрация.

Българско има само един път за спасение: да изгоним НАТО и Еврогейския съюз и да се развиваме като всяка независима от тези грабителски блокове държави – Турция /опасна за нас съседка/, Иран, Индонезия, Виетнам, Южна Африка, че дори и вече антиамерикански Катар. Който доказа, че да се бие шута на ФАЩ и Запада е доста лесно, защото има още поне два световни центъра – Китай и Русия.

Тези дни Владимир Путин е на посещение в Унгарско, водачът й Виктор Орбан показа пътя, по който да се изгонят и поставят на мястото западните сутеньори-човекоядци.

Димитър КУНЕВ - Български
Потребител:


Коментар: