Прегледи: 903 - Коментари: 0
ЧЕРНИЯТ расизъм във ФАЩ клони към фашизъм

ЧЕРНИЯТ расизъм във ФАЩ клони към фашизъм ЧЕРНИЯТ расизъм във ФАЩ клони към фашизъм

За сега публикуваните в долната снимка "черни" искания са само на една негърска НПО.

Но ние от РодинаБг.ком ще разкажем накратко една история. Художникът Панайот Минев бе един от Председателите на "Града на истината" във Варна през 1990 г. Тогава той бе противник на комунизма, Русия и все в този дух, подобно на днешните младоци с промити от западната цинична пропаганда мозъци.

След това той отиде в страната на "свободата" - ФАЩ. Веднъж, през 2005 г го виждам на митинг на Атака, крещи против Америка и против демокрацията. Ха сега де. Оказа се, че е намразил ситуацията във ФАЩ, особено привилегиите на негрите и както той се изрази "черния расизъм". Като честен човек той бе отвратен от ционистката западна поквара и либералния фашизъм срещу белите.

Панайот Минев стана ревностен православен християнин и посвети живота си на Българско и светото Православие. Беше българин, националист и даваше последната си стотинка за спасяването на Родината от циганизация и демократична профанация. Не ми се мисли, но очаквам Българският Хелзинкски комитет да настрои циганите у нас да предявят същите фашистки искания към българския "бял" етнос, създал 99 % от материалната основа на Българско.

Тази статия публикуваме и в негова чест на Панойот Минев и в чест на всеки честен бял и черен американец, който не приема диктатурата на либерал-ционизма:

В США ВЫДВИНУЛИ/издигнаха/ ТРЕБОВАНИЯ/изисквания/ К/към/ "БЕЛЫМ/белите/"

Опубликовано 21.08.2017 в 23,29
От: patriot-su-rf.ru
Потребител:


Коментар: