Прегледи: 2761 - Коментари: 0
Перверзната мода на безбащинството

Перверзната мода на безбащинството

Всички основни проблеми на семейството в света и особено в България идват от очевидното обезбащаване на децата.

Един мъж не е просто генетичен фонд за майката, която по съвременните закони има все по-пълното и почти пълното право на собственост над духовното възпитание на общата рожба/рожби. Това криворазбрано майчино майорство над децата обаче води до жестоки сътресения в психиката и мисленето на децата и особено на тийнейджърите.


Фактите са очевидни и ги има във всяка статистика от Шанхай до Лос Анжелис и от Осло до Мелбърн по географските оси. Престъпността сред децата/тийнейджърите, които не са възпитавани от бащи е между 12 до 44 % повече в отделните държави. Най-пагубни са данните в икономически силно развитите страни и в бившите соцтеритории. Например в Украйна, младежите, които живеят с разведени родители, извършват над 25 % от общите престъпления изобщо в държавата! Тези момчета, а вече все по-често и момичета са настоящият и бъдещ контингент за криминални поръчки на престъпните босове.

В афроамериканските /както повечето българи ги знаят - негърските/ квартали на американските градове престъпниците без бащи са над 3,5 пъти повече от людете в нормални семейства. Феминистичните организации в техния ционистко-перверзен стил обвиняват за това мъжката агресивност и склонност към престъпност. Защо тогава там, където бащата възпитава, момчето и момичето извършват 3-4 пъти по-малко престъпления?

Един премълчаван от медиите факт, който обаче се пъчи в статистиките: Децата, възпитавани и! от бащи, имат поне 2-3 пъти повече икономически успех в обществото. 4,3 пъти повече успяващите мениджъри, банкери, изпълнителни директори и собственици с мажоритарен дял в щатските фирми са израснали в семейства с бащи. Малко изключение има при жените, но пак в полза на бащински възпитаните - 1,4 пъти повече са успелите в бизнеса.

Колкото и да е странно при американските филми за семейните ценности, които гледаме - най-голям % разводи в света има точно в САЩ. Над 21 % от американците са се развеждали поне веднъж. Не става въпрос за холивудските звезди, а за средния американец. В последните две десетилетия даже в средните щати, известни със своя консерватизъм, семейните раздяли се увеличават. Естествено, нараства и броят на престъпленията, на содомитите от двата пола, както и на самоубийствата. В "обединеното?" кралство например, за последните 5 г те са се увеличили с 22 %, а два пъти и половина повече са приключилите самоволно с живота си от семейства с разделени родители. Тук да подчертая - в Англия, както и в България - над 96 % от децата живеят при майките си.

На мнозина не е известно и друго фрапиращо обстоятелство от статистиките - при бащи содомити престъпленията на децата им са с 1/3 повече, отколкото при хетеросексуалните бащи. Разбира се, ционистките и масонските мафии пречат на публикацията, анализа и обществения дебат по фактите. Директорите на няколко американски затвора решили да излязат с публична информация по въпроса за добродетелите на бащинството, но им било забранено с подобаващи заплахи и въздействия от хомофилочовекофобите.

В България нещата са на ръба на пълната катастрофа.
Забелязва се още един факт - с около 40 % са повече шизофрениите при деца, особено при момичета, израснали без баща, особено без генетическия си баща.

Накрая, един факт и за майките без съпрузи. При тях алкохолизмът в САЩ е с 50 % повече, отколкото при жените със съпрузи. Малко по-малък е % на самотните алкохолички в Англия, Русия, България, Полша, Бразилия, Украйна, но тенденцията е същата. Представете си как една клатушкаща се, воняща, разпасана майка обгрижва чедата си...

В чест на Деня на бащата - 15 май - в целия свят бащите си дават сметка, че без тях, бъдещето на човечеството, децата - са обречени на самота, перверзии, затвор, нещастия и безизходни трагедии.
Потребител:


Коментар: