Прегледи: 2074 - Коментари: 0
Празник или падение

Празник или падение

Мисълта за България ме изгаряше, докато гледах конкурса "Мистър и мис тинейджър".

Той се проведе вчера от 16,00 на открито, в двора на Търговската гимназия - Варна, известна като Икономическия техникум. Явиха се 10 момичета и 9 момчета между 14 и 19 години.

Първо "празникът" започна с грозни ревове на мощни западни мотори, с дефиле на хлапетата в кожени якета и пр вандалски облекла. Пя се преди всичко на английски, но знаете на какъв развален английски, нали тинейджъри?

Докато две кандидат миски рисуваха с цветен тебешир по асфалта, другите мъжки и женски танцуваха, пееха или свиреха. Най-играният танц беше кючек.

Не знам откога е станал български танц, но ако така демографски и младежкивъзпитателно я караме, без съмнение, ще ни стане национален химн. Основни гостуващи пеещи изпълнители бяха Теди, Мария, както и добре пеещият Тени от Нигерия.

Мис тинейджър стана Ася, а мистър - Александър, като двамата спечелиха и други награди. Впрочем, единственият, който що-годе нещо изпълни като хората, беше Евгени. Той изсвири на цигулка мелодията от филма "Кръстникът". Българска култура, няма що.

Върхът на всичко беше танцът, който може да наречем спокойно естетическа педофилия. Малки 13-14-годишни момиченца заиграха в хавайско-таитянски полички от бляскави ресни нещо средно между канкан и кючек. Предимно им се виждаха дупенцата. Нямам представа кой ръководи този състав, но явно е антибългарското му отношение към децата.

По едно време дойде и си отиде и г-н Коста Базитов - представител от Общината. Начело на журито беще експредседателят на Комисията по "Младежки дейности и спорт" Валентин Пантелеев. Присъстваше и известната еротична поетеса Ваня Маркова. Това е то варненската действителност.

Трудно може да се намери в света повече пошлост, безвкусица, кич, претенциозност, американска педофилска простащина и затъпяване, отколкото видяхме, виждаме и ще виждаме. Още два-три детайла. Около голичките детски - момчешки и момичешки тела - се въртяха няколко мутри. Оглеждаха явно за красива и евтина в чужбина българска плът.

Престъпен уж легален бизнес, който обезлюдява България и превръща хубавите български момичета в метреси на нашенските парвенюта или в проститутки в "староевропейските" страни на ЕС и "демократичните" САЩ. Край момчетата се въртяха и ги отглеждаха 3-4 хомосексуалисти, които явно имат навика на подобни мероприятия да зарибяват нормални сексуално българи като европействащи гейчета.

Българийо????
Потребител:


Коментар: