Прегледи: 20895 - Коментари: 0
СВЯТ

СВЯТ

2021:

20 януари:
Вашингтон:
Избраният с невероятни манипулации Джордж Байдън /Пенсионерът/ положи клетва и така официално встъпи в длъжност като президент на ФАЩ.
Пекин/Ню Йорк:
Китайската икономика има ръст от 2,3 % през 2020 г. Тя е единствената в света от групата Г-20, която показва такива резултати, всички останали са с отрицателни показатели.


19 януари, Вашингтон:
Държавният секретар на ФАЩ Майк Помпео заяви, че "същността на Америка не е в мултикултурализма". Небелите американци са около 20 % от населението на страната, т.е. Помпео е прав.

16 януари, Париж:
Добра новина: На 58 г е починал водещият в клана "Ротшилд" Бенжамен дьо Ротшилд.
Киргизия:
Проруският кандидат Садир Жапаров спечели със 79,23 % президентските избори в републиката. Държавата е с президентско управление, с геостратегическо значение, в нея има руска военна база, изгониха американска база, Киргизия граничи с Русия и Китай и изборът й за съюз с Русия и Китай е предопределен. Нашите "свободни" медии мълчат като изсъхнали пънове за избора на тази 5-милионна държава, както и за истинските дълбинни причини за атаката на Капитолия във Вашингтон.

14 януари, Осло/Мурманск:
В Норвегия поне 24 души над 80 г с отслабен имунитет са починали след ваксиниране от ваксините на американската "Пфайзър" и немската "БионТех", оповестява норвежкото агентство за лекарствени средства.

09 януари, ФАЩ:
"Жалонът" на "свободното слово" и "демокрацията" се проявиха отнова като № 1 лъжец и диктатор в света. Блокиран е Президентът на САЩ Доналд Тръмп в "Туитър".

07 януари, Вашингтон:
Животът на белите има знаечение! При щурма на Конгреса и Сената от привърженици на Тръмп бе убита бяра жена, привърженичка на Тръмп. Защо сега либералите-ционисти-квазидемократи не протестират? Убитите общо са над 5. Проклинат потушаването на бунтовете в Хонгконг и Минск, но във Вашингтон - не. Двоен леберастки подход.

06 януари, Виена:
Мартенските фючери на северноморския нефт-смес от сорта Brent порасна с 0,92 процента — до $ 54,02 за барел и най-високи от февруари 2019, на "лекия" тексаски нефт WTI — с 0,4 процента, до $ 50,12 за барел. Това е изцяло в полза на Русия и страните от Арабския залив и най-вредно за ФАЩ, защото разходите за шистов нефт са над $ 55, което води до реален фалит на всички компании, вложили инвестиции за добив на шистов неф и газ в Америка.

04 януари, Киев, Украйна:
В "свръхаграрната" Украйна свършиха картофите. При 5,7 мил т картофи потребление годишно, сега е установено, че в складовете в страната има само 20 хил т. Е, това е западната демокрация: унищожават ти собственото производство, за да започнеш на двойна и тройна цена да плащаш чуждото.
Мали/Нигер:
Ислямисти са избили над 100 души в две села в граничен район на границата на двете страни. Франция започва да изтегля военния си контингент от Мали, като обвинява европейските държави, че не участват активно в умиротворяването на Западна и Централна Африка. Да не забравяме, че Франция над 200 г грабеше богатствата тъкмо на Централна и Западна Африка, като избиваше героите на народите в тази част на континента.

03 януари, Вашингтон:
Броят на починалите от "Ковид-19" във ФАЩ надминаха 350 000, а заразените в страната надхвърлиха 30 мил, близо 10 % от населението на държавата.

02 януари, Ухан, Пекин:
Министърът на външните работи на Китай Ван И оповести, че вирусът "Ковид-19" се е появил едновременно в няколко района по света, а не само в Ухан.

01 януари, Лондон:
Днес от 00,00 Великобритания напусна гордо и свободолюбиво Неосъветския, т.е. Еврогейския съюз.

Обобщение: Димитър КУНЕВ, Български и Словянски
Потребител:


Коментар: