Прегледи: 1802 - Коментари: 0
Моряци ядат тоалетна хартия

Моряци ядат тоалетна хартия

В събота, 29 март във ФКЦ се проведе ІІ-ият етап от състезанието на варненските знаещи от средните училища.

Под егидата на ТВ "Варна" ученици от І ЕГ отговаряха на най-различни въпроси. Присъстваха зам-министърът на МОН Кирчо Атанасов и местните образователни шефове.

Всъщност голямата битка беше в сряда, а основен организатор бе Младежкият дом. Трябваше да се явят 12 отбора, но Френската нещо не я видяхме.

Последното място взеха момчетата от Варненската морска гимназия "Св Николай Чудотворец". Тяхната награда беше руло от тоалетна хартия, да не им е горчиво, докато ядат.

Иначе победи Пета гимназия, а наградата е двудневна екскурзия до Трявна. Петаците имаха причина да са амбицирани - нали май ще ги местят в друга сграда, според тях "на задника на географията". Победителите бяха обвинени от загубилите във връзки с хора от журито - едно от момичетата от V-та бурно се прегърна с човек от Морското преди състезанието.

Второто място поделиха Първа и Търговската гимназия, която бе победител миналата година. Като интересен факт ще отбележим, че на 7-мо място се класираха момичетата от ПГТМД - бъдещите моделиерки, шивачки и в повечето случаи манекенки. Оказа се, че варненските блондинки не са най-глупавите.

Има какво да се желае в организацията, но дори и по природа критичният националистБг.ком смята, че това е правилният път младежта да не тръгва по кривия.
Потребител:


Коментар: