Прегледи: 5303 - Коментари: 0
Отличното място на ДСБ е в опозиция

Отличното място на ДСБ е в опозиция

Някои политически експерти предричаха политическа смърт на Иван Костов, а той самият си предричаше величествен и пълен политически реванш.

Както става в България, а може би навсякъде по света - истината се оказа някъде по средата. Днес пресконференция в хотел "Аква" във Варна дадоха хранените хора на Костов - Екатерина Михайлова и Веселин Методиев. Поводът беше обучението на техни активисти, но всъщност акцентите бяха върху големите събития през седмицата. Интервюто на Първанката беше отлично анализирано и от двамата тъмносини депутати. Както националистБг.ком писа още вчера, Президентът вече не е Президент. Депутатите повториха нашите тези, че като шеф на БСП др Първанов е бил длъжен да си намери добър приемник. Освен това мандатът на ДПС и цялата структурна стратегия на правителството е в пълните отговорности на Президента. Естествено, най-важната причина за конюнктурното интервю са провалът на тройната коалиция и рязкото покачване на цените от 1 юли, за второто нито Катето, нито Веско се бяха сетили.

На въпроси на журналисти какво правят ДСБ за усилването и обединението на дясното двамата депутати подчертаха важния си принос, в както се изрази Катя: "Ами, сваляме министри!"

Точно така беше. Благодарение на скрупульозната работа на Атанас Атанасов беше свален Румен Петков. Дори само това да бяха направили ДСБ - щеше да е достатъчно. В някои от думите на депутатите обаче усетих нескрита жажда за власт. Без велик оптимизъм, но все пак с някаква надеждица. Сакън, сакън /простете ме, драги читателю, за турцизма/ хората на Иван Костов и най-вече той да влязат пак във властта. Този път народът с танкове, трабанти и конски каручки ще ги гази.

Добре си си, др - г-н Костов в опозиция. Добре, не само заядливо, но и точно критикуваш, разкриваш корупционни схеми и злоупотреба с власт. Познавач си на тези явления. Затова и народът, когото ти самодоволно отричаше, няма да те допусне никога до властта. Но в опозиция - добре дошъл си, не ли защото си царят на интригите? Това е работата на опозицията.

Още нещо. Само националистБг.ком попита как ще коментират пълния провал на европейската политика след референдумите в Холандия и Франция и особено след политическия шамар за евролъжците в Ирландия. Г-н Веселин Методиев се опита да обясни провала с левите социални инженери на Запад, но много добре знае истината и това пролича косвено от отговора му. Но да припомним на костоваците, че европътят им беше политическото евангелие. След гаврата с тъпите евроидеи, която си направиха ирландците, изцяло олекват всички приказки и постъпки на следдесетоноемврийските демократи. Депутатите дори не бяха чували за един от най-важните фактори, изиграли роля, Република Ейре да отхвърли не само Лисабонския договор, но и реално всички политики на Евросъюза, а и самия него.

Не знаеха, че 6 румънски цигани извършват ужасно и грозно изнасилване и убийство на ирландска девойка. Според анкети, поне 15 % от ирландците са гласували с "не", тъкмо заради това варварско престъпление. А тук в България проявяваме толерантност, която западняците отхвърлят!

Нашите активисти на ДСБ изобщо не знаеха какви ще бъдат действията оттук нататък на европейските политици. Ами след като французи, холандци и ирландци писаха слаб /2/ на всички европолитици, след като българският народ писа слаб /2/ на ДСБ на евроизборите изводът е само един:

Само националната държава е решението, което е добро за народите. Всичко друго е от лукаваго. А знаем и кое е племето на лукаваго. То беше най-бясно след ирландския шамар. Соломон Паси наговори куп глупости как Договорът от Лисабон щял да се сбъдне.

Иван Костов да е спокоен - Паси българите и в опозиция няма да го допуснат!

2008 г
Потребител:


Коментар: